Selecteer een pagina

 

Overheid in de cloud
____

 

De Gemeente Hollands Kroon was één van de eerste gemeenten in Nederland die volledig overging naar de cloud. Dat leverde Hollands Kroon een nominatie op voor de prestigieuze World Smart City Award. Michiel Koster is directeur bij de Gemeente Hollands Kroon en zal tijdens de workshop vertellen over het opmerkelijke verhaal van Hollands Kroon dat tijdens de transitie naar de cloud, niet alleen haar eigen serverruimte opdoekte, maar ook besloot om het gemeentehuis te sluiten, een groot deel van de managementrollen op te heffen en vakantiedagen af te schaffen.

 

Inspark is de technisch adviseur die Hollands Kroon en andere overheden ondersteunt bij hun cloudtransitie. Dave Kiwi is oprichter en directeur van Inspark en zal tijdens de workshop vertellen wat technische aspecten zijn rondom de cloudgang van Holands Kroon.

 

Jeroen Naves is advocaat bij Pels Rijcken en gespecialiseerd in IT, data en privacy. Jeroen adviseerde de gemeente Hollands Kroon over de juridische risico’s die aan de cloudgang verbonden zijn en zal tijdens de workshop ingaan op de juridische vragen die spelen bij een cloudgang.

 

Sprekers
____

Jeroen Naves

Jeroen Naves

Advocaat

+31 70 515 3675jeroen.naves@pelsrijcken.nl |

Michiel Koster

Michiel Koster

Directeur gemeente Hollands Kroon

Dave Kiwi

Dave Kiwi

Directeur Inspark